Heren HCT een maatje te groot voor Dieren: 8-0

Afgelopen zondag stond voor de heren van HCT de wedstrijd tegen Dieren op het programma. Vanaf het begin van de wedstrijd was te merken dat Dieren een stuk sterker was geworden ten opzichte van de wedstrijd voor de winterstop. Toch kregen de heren van Twente voldoende kansen om de scoren te openen. Nadat de 1e goal was gevallen vielen er al snel meer. Dit resulteerde in een mooie 4-0 ruststand.

Na de rust gingen de heren van Twente goed door met hun spel. Dieren kreeg nog wel een aantal kansen, maar deze werden goed uitverdedigd. Na rust scoorde Twente opnieuw 4 keer en dit bracht de eindstand op 8-0. Doelpuntenmakers: Max Pierik (2x), Olivier Bronk, Wouter Smulders, Jurjen Mathijsen, Pepijn de Bruijn, Tom van den Nieuwboer, Justin Markslag.