Vasse geeft voorpsrong in tweede helft uit handen

Vasse heeft deze zondagmiddag met 2-2 gelijk gespeeld tegen RSC uit Rossum. Vasse kwam na 30 minuten al op een 2-0 voorsprong, maar wist dit in de tweede helft niet vast te houden. RSC sneed al in de 1e minuut door de defensie van Vasse. Kenneth Schuurman kwam goed zijn doel uit en wist een achterstand te voorkomen. Vasse kwam hier na beter in de wedstrijd en na 10 minuten kwamen de blauwhemden op een 1-0 voorsprong. Stefan Weersink ging vrij op de keeper af maar stiftte de bal op de paal. Max Geerdink Johannink was het scherpst en tikte de rebound binnen.

Vasse bleek in deze fase feller dan RSC en na 30 minuten zorgde Daan Haarhuis voor de 2-0. Jordy Blankenvoort kwam goed mee, leverde een perfecte voorzet af en Daan Haarhuis kopte de bal knap tegen de touwen. Een smetje op dit doelpunt was dat Daan Haarhuis met een ogenschijnlijk zware blessure het veld moest verlaten.

De tweede helft drukte RSC Vasse terug. Na 60 minuten kreeg de club uit Rossum een vrije trap rond 20 meter van het doel. Roy Davina wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de bal strak binnen. In de 75e minuut kwam RSC op gelijke hoogte. Stefan Weersink kreeg de bal zeer onfortuinlijk tegen de hand en RSC kreeg een penalty. Opnieuw wist Roy Davina wel raad met deze kans en schoot vanaf elf meter de gelijkmaker binnen. Beide teams creëerden hierna weinig. Eindstand: 2-2.