Barry Leuverman nieuwe trainer Dames 1 Twente ´05

Barry Leuverman wordt vanaf het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer en coach van Twente’05 dames 1 volleybal. Hij volgt daarmee Hans Kreft op. Hans gaat binnen Twente’05 aan de slag met het talententeam Meiden B1 van Twente’05. Daarnaast zal hij  zich bezig houden met de coördinatie van de meiden A, B en C bij Twente’05 om zo het  niveau van de meidenlijn naar een hoger niveau te brengen.

Enkele meiden van Twente’05 dames 1 zullen aan het einde van dit seizoen stoppen. Deze vacatures zullen deels worden ingevuld met eigen jeugd, maar ook zijn er kansen voor dames die graag hogerop willen. Dames 1 van Twente’05 komt uit in de 3e divisie. Interesse? Neem dan contact op met Marc de Jong (technischdirecteur@twente05.nl of 06 29052162).

Foto: Twente’05

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer