De Tukkers en WVV’34 weten niet te scoren

Op tweede Paasdag speelde De Tukkers de uitwedstrijd voor de competitie tegen WVV´34. De teams hielden elkaar in evenwicht en doelpunten vielen er niet te noteren: 0-0. De eerste twintig minuten gebeurde er weinig voor beide doelen en kwamen zowel de gastheren als De Tukkers nauwelijks in het vijandige strafschopgebied. De Tukkers kwam daarna beter in de wedstrijd en wist er voetballend een aantal keer door te komen. Kjell Huisman haalde de achterlijn en vond spits Jelle Hulskotte in het strafschopgebied. De inzet van Hulskotte ging via een verdediger over het doel. Het enige gevaar van WVV in het eerste bedrijf was een paar minuten later. Een vrije trap werd door doelman Rens Davina simpel gekeerd.

Tot aan de rust hadden de Albergenaren een drietal kansen om op voorsprong te komen. Tymo Schär ontving de bal in het strafschopgebied en leek met zijn breedtepass Sjoerd Visschedijk in scoringspositie te brengen. De doelman van WVV wist nog net de pass te onderscheppen. Even later had Kjell Huisman de zwart-witten na een mooie aanval op voorsprong kunnen zetten, maar hij schoot de bal over het doel. Vijf minuten voor de rust ontving Huisman de bal na goed doorgaan van de al vroeg ingevallen Ruben Hulshof. Hij wist het leer nu wel tussen de palen te krijgen, echter voorkwam de doelman van de thuisploeg een treffer.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De Tukkers was voetballend de betere en kreeg al snel een goede mogelijkheid. Tymo Schär werd gevonden door Kjell Huisman en nam het doel onder vuur. De doelman keerde zijn inzet en Ruben Hulshof kwam net te kort om de rebound binnen te schieten. Hulshof wist tien minuten later wel zijn voet tegen de bal te zetten uit de voorzet van Marco Stege. Hij zag zijn inzet een half metertje naast het doel gaan.

De Albergenaren hadden daarna een fase waarin men wat slordig werd en WVV er een paar keer dreigend uit kon komen. Eerst werd uit een voorzet de bal overgeschoten en vijf minuten later redde Rens Davina goed op een schot in de korte hoek. De Tukkers had het laatste kwartier nog wel mogelijkheden om een doelpunt te maken, maar het ontbrak aan de beslissende eindpass. Aan de andere kant viel zomaar nog een voorzet van WVV op de achterkant van de kruising. De wedstrijd eindigde zoals het begon en daar was de thuisploeg het meest tevreden mee.

Het eerst volgende duel van de Tukkers is op zondag 12 mei. LSV Lonneker komt dan op bezoek in Albergen. De aftrap is om 14:00 uur.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer