Eerste Almelose bedrijvenvolleybaltoernooi op zand

Met de komst van de Dela Eredivisie Beach heeft Sportbedrijf Almelo ook een andere primeur in handen: het allereerste Almelose bedrijvenvolleybaltoernooi op zand vindt deze zomer plaats. Op vrijdag 12 juli wordt ’s avonds het Centre Court op het marktplein vrijgemaakt voor het Dela Beach Bedrijvenvolleybaltoernooi.

Sander ten Tusscher: “Wie wil dat nou niet? Een zomers avondje beach volleyballen met je collega’s. Volleybal is een veel beoefende sport in Twente. Gezien de stormloop op ons jaarlijkse indoor volleybal bedrijventoernooi verwacht ik dat deze beach variant ook veel deelnemers trekt. Naast beachvolleybal bieden we de teams ook een hapje en een drankje aan. Verschillende terrassen grenzen aan het Centre Court, waardoor het een sportieve én gezellige zomeravond beloofd te worden.”

Op vrijdag 12 juli, van 17:00 tot 20:00 uur, vindt op het Marktplein in Almelo het eerste Dela Beach Bedrijvenvolleybaltoernooi plaats. Een team bestaat uit minimaal 4 personen. De inschrijfkosten voor het toernooi bedragen € 25,00 per persoon, dit is inclusief diner en één consumptie. Inschrijven kan via de website van Sportbedrijf Almelo of door een mail te sturen naar s.tentusscher@sportbedrijfalmelo.nl.

De Dela Eredivisie Beach vindt in het weekend van 13 en 14 juli plaats op het Marktplein en op de beachvelden van Het Sportpark. Het Marktplein en Het Sportpark zijn op zaterdag het terrein voor de voorrondes, op zondag wordt in het Beach Stadium op het Marktplein de finales gespeeld. Beide speeldagen zijn voor publiek gratis te bezoeken.

Foto: sportbedrijf Almelo

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer