EHV dames door in Silver Cup na shoot out winst tegen GHBS

De dames van EHV hebben vrijdagavond de laatste acht van de Silver Cup bereikt door in de shoot outs te winnen van GHBS. Twee weken geleden werd het in Groningen voor de competitie 6-0 voor EHV, en misschien zat dat resultaat bij de Enschedeërs nog tussen de oren, want erg best was het allemaal niet wat de ploeg van trainer-coach Thiemo Bruning liet zien. GHBS was duidelijk de betere, maar via goals van Cris Janssen en Sanne Steenhuisen bleef de schade in de reguliere speeltijd beperkt tot een 2-2 eindstand.

In de shoot outs speelde EHV-keepster Sterre Korterik de hoofdrol met enkele beslissende reddingen, waarmee ze haar ploeg naar de volgende ronde loodste. Op vrijdag 3 mei spelen de heren van EHV thuis tegen De Kromhouters uit Tiel om hun aspiraties en ambities in de Silver Cup vorm te geven.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer