Finale plaatsen voor BMX-ers van Twentse Ros bij TC 1 Venlo

Rick Bok en Jesper Grob hebben dit weekend tijdens de Top Competitie in Venlo de finale behaald. Rick Bok haalde zelfs 2 keer de finale, in zijn eigen leeftijdsklasse 25+ met een 5de plek en in de cruiserklasse 25-34 jaar een mooie 3de plek. Jesper Grob (j 16) behaalde na hele sterke manches, kwart en halve finale een 8ste plek in de finale.

Aan deze wedstrijd deden in totaal 668 nationale en internationale rijders mee. Van hele jonge rijders tot en met de elite. Ook de andere rijders van FCV het Twentse Ros reden sterk. Brian Vloon (j16) en Maura Jansen (m11-12) reden halve finale. Travis Jansen (j13) en Damain Kappert (j12) reden beiden sterk in de manches maar strandden in de kwart finale. Voor Robin van der Valk en Kevin van Benthem hield het op na de manches.

Volgende week staat de 2de van 7 Top Competitie wedstrijden op de agenda. Dit keer mogen we naar Baarn. Op de thuisbaan van FCV het Twentse Ros vindt aanstaande zaterdag 13 april de landelijke NFF wedstrijd plaats. Er wordt hier gereden om de titel Overijssels Kampioen in verschillende leeftijdsklassen. Vanaf 11 start de wedstrijd aan de verlengde Polluxlaan en de entree is gratis.

Foto: Marloes Grob

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer