HCR Prinsen zondag twee keer in actie

Voor de driebandenspelers staan voor komende zondag twee belangrijke wedstrijden op het programma. Eerst speelt het team van captain Dinand Prinsen de belangrijke competitiewedstrijd tegen ‘t Hartje Van Wanrooy en ‘s avonds moet het dan nog aantreden tegen A1 Biljarts in Apeldoorn. Dit betreft de eerste wedstrijd in de vijfde ronde om de KNBB beker.

“Maar eerst richten we ons op de wedstrijd tegen de ploeg uit Oosterhout. Het is voor ons misschien wel de laatste mogelijkheid om in de race te blijven voor een play-off plaats om het kampioenschap. Maar dat het niet gemakkelijk zal worden om beide punten in huis te houden, dat ondervond afgelopen zondag BC Bousema dat met 6-2 werd verslagen door de ploeg van Ad Broeders”.

Voor de vier play-off plaatsen is alleen SIS Schoonmaak uit Den Haag zeker van plaatsing. Voor de overige drie plaatsen komen maar liefst vijf teams in aanmerking waarvan STZ Zundert, komend weekend uit bij BC Bousema dat vierde staat, de beste papieren heeft. Ook nog kanshebber zijn L&B Ledermode en Dallinga.com. De ploeg uit Sluiskil heeft op papier het gemakkelijkste programma.

“Wij zijn dus alleen maar gebaat bij een overwinning en dan nog zijn wij afhankelijk van de resultaten van de overige wedstrijden. Onze opstelling voor zondag is Eddy Leppens op één, Anno de Kleine op twee, Jelle Pijl op drie en Raymund Swertz (foto) op vier”.

Captain Ad Broeders is er nog niet helemaal uit, maar zijn vermoedelijke opstelling is: Harrie van de Ven speelt op één, Davy van Havere op twee, Franks Martens op drie en Wim van Cromvoirt op vier.

Prinsen speelt ‘s avonds de beker met Dick Jaspers, Eddy Leppens, Anno de Kleine en Jelle Pijl om 19:30 uur in Apeldoorn de eerste wedstrijd voor plaatsing voor de finale van de beste acht die gaan spelen om de KNBB beker. De tweede wedstrijd is op Paaszaterdag om 19:00 uur in Haarlo. In Haarlo gaan zondagmiddag om 13:00 uur de eerste ballen rollen.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer