Heren AZC Moscow een maatje te groot voor Het Ravijn

De waterpoloheren van Het Ravijn hebben de thuiswedstrijd tegen regerend landskampioen, bekerwinnaar en dit seizoen kampioenskandidaat AZC Moscow met 6-16 verloren. Deze wedstrijd was volgens Lars Gottemaker (foto) een maatje te groot voor de Nijverdallers, die deze wedstrijd achter zich laten om zich volledig te concentreren op de uitwedstrijd van zaterdag 6 april tegen streekgenoot Schuurman BZC in Borculo. Als deze streekderby wordt gewonnen hebben de heren zich ook weten te plaatsen voor de play-offs, waarin de eerste acht ploegen van de Eredivisie gaan strijden om het kampioenschap van Nederland. De wedstrijd in zwembad ’t Timpke begint zaterdag om 19:00 uur.

De competitie van de Nijverdalse waterpolodames ligt ook dit weekend nog stil. Zij spelen hun laatste wedstrijd op zaterdag 13 april thuis tegen De Zaan.

Statistieken Heren:
Het Ravijn-AZC Moscow: 6-16. Periodestanden: 1-3,1-4, 0-4 en 4-5.
Doelpunten Het Ravijn: Sander Veltkamp 4x, Bas ter Brake 1x, Arvid Schuiling 1x.
Doelpunten AZC Moscow: Andreas Mirales 5x, Filip Coric 3x, Jacopo Mandolini 3x, Sebastiaan van Mil 2x, Dejan Indjic 2x, Laslo Nagy.

Foto archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer