Jongens Peatminers U14-1 kampioen

Voorafgaand aan de wedstrijd zat er wel wat spanning op, aangezien de jongens van Peatminers bij winst op Risne Stars kampioen waren. Na de thriller vorige week tegen Twente Buzzards begonnen de jongens echter relaxed en met groen haren aan deze wedstrijd, waarvan ze van tevoren wisten dat de jongens uit Rijssen geen partij voor hun waren. Ondanks dat de verdediging op enkele momenten iets strakker en beter gepositioneerd had mogen zijn, lieten de jongens wederom zien dat ze een team zijn! Zeer mooie en snelle aanvallen werden opgezet en het maakte niet uit wie er scoorde; de jongens gunnen elkaar elk punt.

Tevens was dit de laatste wedstrijd dat de Vriezenveners in deze samenstelling spelen, aangezien twee jongens volgend jaar doorgaan naar U16 en er van de U12 juist enkele jongens bijkomen. Deze avond echter mocht dat de pret niet drukken, want ook nu wonnen ze de wedstrijd wederom overtuigend met 81-21 en konden ze daarna een mooi en verdiend feestje vieren in de kantine.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer