Prima teamprestatie dames VKC’03 in Apeldoorn: 3-7

Zaterdagavond speelden de dames van VKC’03 uit Tubbergen in Apeldoorn. Met 8 dames en zonder coach werd er toch door de gasten met een positieve inzet aan de wedstrijd begonnen.

De eerste periode ging aardig gelijk op. Het was aftasten van beide teams wat na de eerst periode resulteerde in 2-1 voor Apeldoorn. De tweede periode werd de achterstand omgebogen door een hele alerte Laurissa Krom. Zij wist na een gemiste 5 meter alsnog de rebound achter de keeper te krijgen: 2-3.

De derde periode werd dit verder uitgebouwd. Annemiek Bekkedam wist een strafworp met een zogenoemde ‘taterbal’ te verzilveren. De derde periode eindigde in 2-5. Nu was het zaak om de wedstrijd rustig uit te spelen. Er werd goed overgenomen en ook de kansen van Apeldoorn werden knap gepareerd door Jorieke Aveskamp. Het voelde als een lekkere wedstrijd, waarbij het hele team hard voor deze 3 punten heeft gewerkt. Eindstand: 3-7. Doelpunten: Laurissa Krom 3x, Sophie Derkman 2x en Annemiek Bekkedam en Indy Onland ieder 1x.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer