Quenda Kuitert nieuwe hoofdtrainer KV Rigtersbleek/Cottus

Quenda Kuitert is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach van KV Rigtersbleek/Cottus, vanaf seizoen 2019-2020 volgt zij Patrick Hage op. Het Bestuur en Technische Commissie zijn verheugd met de aanstelling van Kuitert. Kuitert is geen onbekende bij Rigtersbleek. Al vanaf jonge leeftijd is zij lid van de vereniging uit Enschede en is al lange tijd actief binnen de vereniging. Momenteel is Kuitert bezig aan haar laatste seizoen als speelster van KV Rigtersbleek. Dat afgelopen weekend, door een 15-17 overwinning op Spirit, een derde plek in de eerste klasse veilig stelde.

Naast haar jarenlange korfbal ervaring heeft Kuitert ook werkervaring op het gebied van sport. Na haar studies Sportontwikkeling(ALO) en Sportmanagement, is zij onder andere werkzaam geweest als verenigingsmanager en is momenteel werkzaam als Combinatiefunctionaris onderwijs, sport en welzijn bij Sportfederatie Berkelland.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer