Ritmische gym plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap in eigen huis

Zaterdag zijn 10 meiden van de ritmische gym van G.V. Fysion Nijverdal afgereisd naar Amsterdam. Het gaat hierbij om: Lindsey Nijenkamp, Demi Roosendaal, Indy Oldersma, Ruth Westrik en Lieke Mars (team 1) Demi Mondeel, Marell Roeterdink, Emma Poelakker, Irene Bosch en Lotte Poffers (team 2). In Amsterdam vond de 2e plaatsingswedstrijd 2e divisie voor groepen plaats. De meiden hebben vier prachtige dansen laten zien met de onderdelen: knots, hoepel, bal en touw.

Deze twee teams trainen twee maal per week onder leiding van Marielle van Dam en Marin Scheppink. Het doel in Amsterdam was een ticket mee naar huis te nemen voor het Nederlands Kampioenschap. Beide teams mogen op zaterdag 18 mei optreden in Nijverdal. Waar G.V. Fysion het Nederlands Kampioenschap zelf organiseert.

Het NK zal plaatsvinden in Sporthal het Ravijn. Voor meer informatie houdt u de Facebook pagina van Fysion en de RG selectie in de gaten (@fysionnijverdal/ @rgselectiefysion).

Op de foto staan: Achterste rij v.l.n.r.: Indy Oldersma, Lindsey Nijenkamp, Demi Mondeel, Lieke Mars. Onderste rij v.l.n.r.: Irene Bosch, Emma Poelakker, Lotte Poffers, Ruth Westrik, Demi Roosendaal en Marell Roeterdink.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer