Slechte eerste helft breekt Bon Boys op in topper tegen Voorwaarts Twello

Bon Boys had op tweede paasdag Voorwaarts Twello van zich af willen schudden, maar het tegenovergestelde gebeurde. Door de 2-0 nederlaag kan Voorwaarts de komende twee weken rustig toekijken hoe Bon Boys in de inhaalduels de schade moet zien te repareren. Voor de goede orde: de ploeg van Berthil ter Avest heeft nog altijd alles in eigen hand. ,,En je kunt een keer een wedstrijd verliezen”. Het verlies in Twello was ook pas de derde nederlaag van het seizoen.

Bon Boys had het lastig en na een kwartier spelen gebeurde het onvermijdelijke: de 1-0 viel. Ook na die treffer bleef Voorwaarts gevaarlijker dan Bon Boys, dat zichtbaar moeite had om in de wedstrijd te komen. Na de pauze veranderde het spelbeeld compleet. Het overwicht was groot en het was wachten op de gelijkmaker, maar uit een van de spaarzame uitvallen sloeg Voorwaarts in die tweede helft meteen toe: 2-0. Een slechte eerste helft werd de ploeg in de topper fataal.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer