Sportlust Vroomshoop verliest ruim van SV Delden

Nadat Sportlust Vrromshoop zich vorige week knap vier wedstrijden voor het einde veilige speelde in de 4e klasse, werd er afgelopen zondag ruim verloren op het kunstgras van SV Delden. Het werd 5-0 voor de gastheren. Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden, ging de wedstrijd aan het begin gelijk op. Beide ploegen probeerden met verzorgd veldspel tot kansen te komen. In het begin ging dit de Vroomshopers zelfs beter af dan de mannen van SV Delden.

Ondanks (kleine) mogelijkheden voor Tim Spoor en Dennis Jozic lukte het Sportlust niet op voorsprong te komen, onoplettendheid achterin leidde daarentegen de voorsprong voor Delden in. Vlak voor rust verdubbelde Delden de voorsprong door uit een vrije trap binnen te koppen.

Na rust kwam Sportlust niet uit de startblokken zoals afgesproken. Delden werd sterker en sterker en wist uit eindelijk via nog drie standaardsituaties uit te lopen naar 5–0. Sportlust kreeg naast enkele kleine mogelijkheden nog één grote kans op de eretreffer, het schot van Dennis Jozic werd door de keeper van de gastheren echter katachtig uit de verre hoek getikt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer