TVC ‘28 pakt een punt tegen BVC ‘12

Paaszaterdagavond ging TVC ’28 op bezoek bij BVC ’12 in Beek-Ubbergen. De wedstrijd begon wat rommelig, maar de kansen waren voor TVC’28. In de 8e minuut kwam Roelofs goed vrij langs de zijkant en gaf een uitstekende voorzet op Huizinga die hem op de volley nam, maar helaas werd het schot geblokt.

Halverwege de 1e helft was er opnieuw een goede kans. Roelofs onderschepte de bal waarna hij Huizinga in stelling bracht met een lage voorzet, echter schoot hij hem voorlangs. BVC ’12 had aanvallend weinig in te brengen, maar scoorde uit het niets vanuit een afstandsschot de 1-0. Een domper voor de mannen van Marcel Waaijer. TVC’28 leek op 1-1 te komen, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af.

Aan het eind van de 1e helft kwam BVC ’12 wat beter in het spel, maar de grootste kans was voor Roelofs die 1 op 1 werd gezet door Schepers. Zijn lob ging echter over het doel. Aan de andere kant voorkwam de doelman Hesselink dat de score werd verdubbeld. Beide ploegen zochten de kleedkamer op met een 1-0 ruststand

TVC ’28 ging goed van start in de 2e helft. Het zette BVC ’12 onder druk en dit leidde tot de verdiende gelijkmaker door Huiskes op aangeven van Geerts. Na de 1-1 ging TVC ’28 op zoek naar de voorsprong. Het kreeg kansen via Schepers (net naast), en Huiskes door een goede individuele actie met een hard schot op de lat. De wedstrijd ging op en neer maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren. Hierdoor neemt TVC ’28 een dik verdiend punt mee naar Tubbergen.

Komende donderdag speelt TVC ’28 wederom een wedstrijd, nu tegen Tubantia. Om 20:00 wordt er afgetrapt op Sportpark De Bijenkorf.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer