v.v. Hellendoorn ontvangt koploper PH Almelo

Komende zaterdag speelt v.v. Hellendoorn thuis tegen koploper PH uit Almelo. Dat is een wedstrijd met veel belangen voor beide teams. PH speelde twee jaar geleden nog in de zondag afdeling. Vorig jaar maakte de club uit Almelo de overstap naar het zaterdag voetbal, waar het in de 4e klasse begon en direct kampioen werd. Dit seizoen is PH, onder leiding van trainer/coach Roy Bouck, de ongeslagen lijstaanvoerder in de 3e klasse D. Wanneer PH zaterdag weet te winnen van v.v. Hellendoorn is het kampioenschap een feit.

v.v. Hellendoorn zal er daarentegen alles aan doen om de punten in Hellendoorn te houden. Afgelopen zaterdag won het team, onder leiding van de trainers Bart Benneker en Hugo Kok, de derby tegen SVVN met 1-3. Mede door deze overwinning blijft v.v. Hellendoorn meestrijden in de kop van de ranglijst, waar het op een verdienstelijke derde plek staat. Daarnaast draait het team ook nog volop mee in strijd om de derde periodetitel.

Voor v.v. Hellendoorn staat er zaterdag dus voldoende op het spel om er alles aan te doen om het kampioenschap van PH nog even uit te stellen en zelf de kansen op deelname aan de nacompetitie in strijd om promotie in eigen hand te houden. De wedstrijd v.v. Helendoorn – PH Almelo begint zaterdag om 15.00 uur op sportpark De Voordam.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer