VOGIDO gaat door met hoofdtrainer Marcel Degenaar

Marcel Degenaar en VOGIDO gaan nog een jaar met elkaar door. Ondanks de tegenvallende resultaten is VOGIDO zeer tevreden over de werkwijze en aanpak van Marcel Degenaar. Marcel is bezig aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer bij VOGIDO. De enorme waslijst aan hele forse en langdurig blessures hebben er mede toe bijgedragen dat het eerste elftal zich in een netelige situatie bevindt in de 2e klasse J. We wensen Marcel veel succes in de laatste fase van dit seizoen.

Bas Nijweide keert terug als trainer van JO19-1
Na een jaartje als trainer van het tweede elftal van Rigtersbleek is Bas Nijweide terug bij VOGIDO. Bas gaat met ingang van het nieuwe seizoen de scepter zwaaien bij de JO19-1. Voorheen was Bas al eerder als trainer actief en maakte hij onderdeel uit van de technische commissie.

Foto’s: www.vogido.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer