SV Vasse verliest thuis van SV Almelo

Al na 10 minuten keek Vasse tegen SV Almelo tegen een achterstand aan. Twee onoplettendheden in de verdediging zorgden ervoor dat Vasse de hele wedstrijd in de achtervolging moest. In het restant van de wedstrijd knokte Vasse zich nog voor rust terug tot 2-1 door een goal van Len Veelers.

Na rust ging Vasse op zoek naar de gelijkmaker en het kreeg hier ook voldoende kansen voor. Toch was het SV Almelo dat het net wist te vinden en de marge weer op twee zette. Vasse maakte, na een goal van Sam Haarhuis, al snel weer de aansluitingstreffer maar kon helaas de gelijkmaker niet meer forceren. Komende zondag is er sprake van een vrije zondag, en kan er met een belangstellende blik worden gekeken naar de waarschijnlijk de beslissende degradatiekraker tussen Zenderen Vooruit en Hengelo.