Jeugd Vroomshoopse Boys wint 15e editie Twenterand Cup

Op de velden van de zes voetbalclubs in Twenterand streden de selectieteams van JO09 tot en met JO19 van vv Den Ham, DETO, DOS’37, Sportlust Vroomshoop, vv Voorwaarts en Vroomshoopse Boys om de Twenterandcup. Dit was alweer de vijftiende editie van dit jaarlijkse toernooi. DOS’37 won tot dusver drie keer, terwijl Vroomshoopse Boys elf keer de Twenterandcup veroverde.

Nu was dat weer het geval en de vijftiende editie werd een prooi voor de dit jaar jubilerende 75-jarige tweede klasser. Er waren eerste plaatsen voor Vroomshoopse Boys JO13-1 en JO19-1 en tweede plaatsen voor Vroomshoopse Boys JO11-1, JO15-1 en JO17-1. Vroomshoopse Boys JO9-1 behaalde een derde plaats.

Met een puntentotaal van 31 veroverde Vroomshoopse Boys de wisselbokaal met de grote oren. In de categorie JO11-1 werd vv Den Ham winnaar, evenals in de categorie JO17-1. Bij de jeugd JO11 bleek DETO de sterkste. De jeugd van vv Den Ham werd tweede met 26 punten en DETO derde met 24 punten. De overige klassering was: 4e DOS’37 met 20 punten, 5e vv Voorwaarts met 11 punten en 6e Sportlust Vroomshoop met 10 punten.