Anton Wennemers verlengt contract bij De Zweef

Anton Wennemers blijft in het seizoen 2019-2020 trainer/coach van De Zweef Zo1. Aanvankelijk werd de samenwerking tussen Wennemers en De Zweef beëindigd, maar na het terugtrekken van de beoogde opvolger heeft hij zich bereid verklaard een seizoen langer te blijven. Door het stoppen van Andre Smal als assistent, moest De Zweef op zoek naar een opvolger. Die is gevonden in de persoon van Dennis Keser, nu de succesvolle trainer van JO19-1, die dus vanaf volgend seizoen Wennemers gaat assisteren.

De Zweef heeft verder het contract verlengd met keeperstrainer Willy Vreeling. Hij zal de keepers van zo1, za1, JO19 en JO17 van oefenstof voorzien. Eerder al bereikte de club overeenstemming met Rutger Wijkman (nu trainer van De Zweef 2), die trainer wordt van De Zweef Za 1. Tot slot heeft Niels Koopman zijn contract als verzorger verlengd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer