BC Bousema op 17 en 19 mei tegen STZ Zundert voor de play-off

In de halve finale driebanden om het kampioenschap speelt het Lochemse BC Bousema op vrijdag 17 mei om 19:00 uur thuis tegen STZ Zundert. Twee dagen later, zondag 19 mei maar dan om 18:30 uur, is de return in Zundert.

“Door beker verplichtingen in België van kopman Roland Forthomme was het bijna niet mogelijk om twee geschikte data te vinden. Uiteindelijk zijn wij bij deze data uitgekomen. Forthomme moet wel de wedstrijd in Lochem aan zich voorbij laten gaan”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Zelf kan hij door een reglementswijziging aan het begin van het seizoen niet beschikken over zijn beide kopmannen Murat Naci Coklu en Martin Horn “en dat scheelt een slok op een borrel want daar waren we helemaal niet blij mee. Gelukkig kan ik Johan Loncelle wel opstellen want die voldoet wel aan deze nieuwe voorwaarde”.

Hazewinkel speelt zowel in Lochem als in Zundert nu met Stefan Galla, Johan Loncelle, Wesley de Jaeger en Frans van Schaik. Captain Jan van Kerkoerle komt met Peter Ceulemans, Barry en Rick van Beers en Roland Uytdewillegen naar Lochem. In Zundert is Forthomme wel van de partij en speelt hij verder met de eerste drie van vrijdagavond.

Foto’s: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer