Dames Het Ravijn beginnen aan de play-off; heren starten een weekend later

De waterpolodames van Het Ravijn zijn na een trainingskamp bij de club CN Mataro in Spanje, dinsdag weer teruggekeerd in Nijverdal en beginnen donderdagavond aan de halve finale van de strijd om het landskampioenschap in een best of three serie in de Eredevisie waterpolo. Tegenstander in deze halve finale is regerend landskampioen Polar Bears.

De ploeg van Jan Mensink start donderdagavond 2 mei om 19:30 uur met een uitwedstrijd in zwembad De Peppel in Ede. Vrijdagavond 3 mei volgt om 20:00 uur de thuiswedstrijd in Het Ravijn. Een eventuele derde wedstrijd staat gepland op Bevrijdingsdag, zondagmiddag 5 mei, om 17:00 uur, opnieuw in zwembad De Peppel in Ede.

De waterpolo heren van het Ravijn moeten nog een week wachten voor zij aan de play-off kunnen beginnen. Deze kwartfinale om het landskampioenschap spelen  ze dan tegen regerend landskampioen AZC uit Alphen aan den Rijn. De Ravijnheren beginnen vrijdagavond 10 mei met een uitwedstrijd in zwembad De Thermen in Alphen. Zaterdagavond 11 mei volgt de thuiswedstrijd in Het Ravijn. Een eventuele derde wedstrijd wordt indien nodig gespeeld op zondag 12 mei, opnieuw weer in Alphen aan den Rijn. Alle wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Foto’s: Wim Beunk.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer