De Meander en De Schaapskooi winnaars schoolkorfbaltoernooi

Op het terrein van NKC’51 werd afgelopen donderdag en vrijdag het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gespeeld met bovenbouwleerlingen van basisscholen uit de gemeente Hellendoorn.

In de poulewedstrijden werd er onder zonnige omstandigheden fanatiek gestreden om de winst en er waren veel supporters om te teams aan te moedigen. Na de laatste poulewedstrijden op vrijdag werd er in spanning afgewacht welke teams er doorgingen naar de finalerondes. In de B-poule (groep 5/6) eindigden twee teams van De Schaapskooi in de prijzen, de B2 werd namelijk eerste en de B1 derde. De Bongerd B2 pakte hier de tweede plaats.

In de A-poule (groep 7/8) ging de finale tussen De Meander A2 en De Triangel A2, waarbij De Meander de beste bleek. De Schaapskooi A2 ging er met de derde prijs vandoor. De winnende teams zullen de gemeente Hellendoorn op zaterdag 22 juni vertegenwoordigen op de provinciale kampioenschappen in Almelo.

Naast prestatie is sportiviteit en respect ook erg belangrijk bij sport en daarom wordt elk jaar de Fair Play-award uitgedeeld aan het meest sportieve team. De prijs ging dit jaar naar De Triangel B1 en De Schaapskooi A3.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer