De Zweef begint nacompetitie tegen Bon Boys

Zondag speelt De Zweef thuis om 14.00 uur in de eerste ronde van de nacompetitie tegen Bon Boys uit Haaksbergen. Wordt deze wedstrijd gewonnen dan wacht op maandag 10 juni de tweede ronde. Wordt ook deze gewonnen dan volgt op zondag 16 juni de finale. Om in de eerste klasse te blijven zullen er dus drie wedstrijden moeten worden gewonnen.

Bon Boys is een mooie mix van jong en oud. Twee seizoenen gelden kampioen geworden in de derde klasse C, vorig jaar de tweede periode gepakt maar geen promotie. Nu kreeg de ploeg ook de tweede periode. De Haaksbergse ploeg heeft een goed seizoen achter de rug met een paar vervelende verliespartijen, anders waren ze kampioen geworden. Nu eindigde het team op derde plaats met evenveel punten als kampioen Voorwaarts Twello en Achilles ’12, die beide een beter doelgemiddelde hadden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer