De Zweef moet nog één keer vlammen

Wil De Zweef de mogelijkheid houden ook volgend jaar in de Eerste klasse te spelen, dan zal zondag winst tegen NEC de opdracht zijn. Na de overwinning op Heino leeft de ploeg nog steeds en is inmiddels op de een na onderste plaats terecht gekomen. Hekkensluiter BWO heeft een punt minder en zal thuis moeten winnen van Rohda Raalte om De Zweef te kunnen passeren bij eventueel verlies van de blauwwitten in Nijmegen.

Eindigen BWO en De Zweef gelijk met hetzelfde aantal punten, dan is het doelgemiddelde doorslaggevend en degradeert BWO. Een spannend einde van de reguliere competitie dus. De een na onderste plek betekent nacompetitie. Die bestaat (bij een goed resultaat) uit wedstrijden op 2, 10 en 16 juni. NEC – De Zweef, sportpark De Goffert, Steinweglaan 3 in Nijmegen. Aanvang 14.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer