De Zweef stelt winst pas laat zeker

Het al veilige Heino was niet naar Nijverdal gekomen om de punten aan De Zweef cadeau te doen. Het eerste kwartier had De Zweef niets in te brengen. De ploeg kwam op 2-1 en dat bleef het –onnodig- tot bijna tijd. Toen was het nota bene rechtsback Sharma Ekuchu en invaller Joey Knobben die de overwinning definitief zeker stelden zekerheid en de 4-1 op het scorebord brachten.

Daarvoor hadden met name spits Sven Dikkers (drie uitgesproken kansen inclusief een penalty) en Jesper Krukkert de zaak al in positieve zin kunnen beslissen. De eerste twee goals overigens kwamen van de voet van Sven Dikkers. Volgende week in de laatste competitiewedstrijd uit tegen NEC moet opnieuw gewonnen worden om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer