FC Twente Vrouwen en Ajax delen de punten; huldiging in de Grolsch Veste

Kampioen bij de vrouwen, FC Twente, heeft de competitie vrijdagavond in Hengelo afgesloten met een puntendeling tegen het bezoekende en titelverdediger Ajax. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 1-1. FC Twente betrad het veld door een erehaag gevormd door de speelsters van Ajax.

In de eerste helft viel er weinig te genieten van een wedstrijd die niets meer om het lijf had. Het eerste doelpunt viel na ruim een uur spelen. Cheyenne van den Goorbergh bereikte het hoofd van Joëll Smits. Smits, die haar laatste wedstrijd voor FC Twente speelde, bekroonde daarmee haar afscheid. Drie minuten later was de stand alweer gelijk door een doelpunt van Kim Mourmans. Ofschoon de thuisclub nog wel enkele kansen kreeg bleef het bij deze 1-1.

Na afloop van de wedstrijd tussen FC Twente en sc Cambuur (2-2), werden de dames van Tommy Stroot in de Grolsch Veste gehuldigd

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer