Jack Justus terug op de bank bij EHV-bekerwedstrijd

EHV heren hockeyt vrijdagavond in de zevende ronde van de Silver Cup tegen De Kromhouters uit Tiel, de nummer drie op de ranglijst van de eerste klasse. Voor de competitie werd het thuis op de valreep 2-2, de uitwedstrijd ging na een dramatisch slechte eerste helft (ruststand 3-0) met 5-3 verloren. EHV bereikte deze fase van de bekerstrijd door winstpartijen bij Almelo en Zwolle. Beide wedstrijden eindigden in 4-4 en werden door shoots outs beslist, waarbij twee keer een hoofdrol was weggelegd voor keeper Tom Reurink.

Opmerkelijk is vrijdagavond de aanwezigheid op de bank van Jack Justus, die de EHV-heren voor de winterstop als trainer-coach met succes onder zijn hoede had. Hij is van de partij omdat hij in de zesde ronde tegen Zwolle de voorbereiding waarnam voor zijn opvolger Ronald Brouwer, die toen vanwege verplichtingen op Deventer niet op tijd aanwezig kon zijn. De wedstrijd wordt gespeeld aan de Geessinkweg in Enschede-Zuid en begint om 20.30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer