Mariënberg op bezoek bij Voorwaarts

Komende zaterdag speelt Mariënberg uit tegen Voorwaarts. Zaterdag kan bij winst op Voorwaarts Mariënberg zich op vier punten zetten en zichzelf in een uitstekende positie manoeuvreren. Gezien het resterend programma komt lijfsbehoud dan echt binnen handbereik.

Voorwaarts, de opponent van komende zaterdag, staat 11e en heeft 25 punten. Ze spelen na zaterdag nog tegen DES Nijverdal en hebben OZC als laatste tegenstander. DES Nijverdal bivakkeert op plek nummer twaalf met 24 punten. Zij moeten de degens nog kruisen tegen Quick’20, Voorwaarts en Juliana’32.

Nummer dertien, Juliana’32 lijkt nacompetitie bijna niet meer te kunnen ontlopen en kan theoretisch ook nog worden ingehaald door Blauw Wit. Zij nemen het op tegen Blauw Wit, bij winst van Juliana’32 is Blauw Wit gedegradeerd anders wordt het nog spannend wat betreft de laatste plek, vervolgens SVVN en 25 mei is DES de afsluiter van het seizoen.

Het moet raar lopen wil Mariënberg in de herkansing belanden. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee en hopelijk voor een compleet elftal incluis de wisselspelers en wie zich er nog meer bij betrokken voelt. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer