Mariënberg thuis tegen het gedegradeerde Blauw Wit’66

Komende zaterdag speelt Mariënberg de laatste wedstrijd van dit seizoen thuis tegen het Holtense Blauw Wit’66. De ploeg van trainer Hellwich Machielsen moest het afgelopen seizoen door flink wat zure appels heen bijten, kwam steevast een schoenlengte te kort om te scoren in het vijandelijke doel. Slechts 3 overwinningen viel er tot nu toe te noteren. Binnen twee jaar van een trotse 2e klasse helemaal terug naar de kelder van het amateurvoetbal, daar wil je echt niet wonen.

Maar het is gebeurd. Blauw Wit’66 degradeerde voor twee weken terug definitief. Het zat er al een tijdje aan te komen. Zaterdag hebben ze nog één kans, nog één mogelijkheid om het geschonden blazoen wat op te poetsen. Afscheid te nemen van de 3e klasse met een puike zege. Het duel staat onder leiding van de heer John Schumer en begint om 14.30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer