Martin Regtop pakt tijdens de Masters eenmaal goud, tweemaal zilver en eenmaal brons

De Enschedse atleet Martin Regtop heeft tijdens de Masters in Gouda eenmaal goud, tweemaal zilver en eenmaal brons behaald. “Vrijdag en zaterdag heb ik voor mijn doen niet goed gepresteerd maar zondag ging het op onderdeel gewichtslingeren beduidend beter en pakte ik goud met een nieuw pr van 15,25 meter”, aldus de atleet uitkomend voor het Haaksbergse AV.

Bij het kogelslingeren behaalde hij vrijdag zilver met een afstand van 37,93 meter. Het goud was voor Frans de Laat die duidelijk in goede vorm verkeerde want hij behaalde ook goud bij het kogelstoten, 12,75 meter en het discuswerpen, 38,07 meter. Regtop behaalde ook zilver op het onderdeel kogelstoten, 12,03 meter en brons op het onderdeel discuswerpen. Hij kwam niet verder dan 34,48 meter en moest ook Theo Maat voor zich dulden die exact 37 meter gooide en het zilver pakte.

“Ik verheug me nu al op 2020 want dan gooi ik een thuiswedstrijd”. De Masters worden dan namelijk drie jaar lang in het FBK Stadion in Hengelo gehouden.

martin kogel film

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer