News Outside wederom mediapartner CSI Twente 2019

Van zondag 16 t/m zondag 23 juni komt de crème de la crème van de internationale springsport weer naar Geesteren voor de inmiddels alweer 45e editie van CSI Twente. Het CSI Twente mag zich sinds jaar en dag in grote populariteit verheugen bij paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland. Het internationale deelnemersveld is vermaard, maar ook het omlijstende deel verdient uw aandacht.
De organisatie van het CSI Twente heeft wederom News Outside uit Tubbergen bereid gevonden deze evenementkrant uit te geven. Deze evenementkrant verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren. Deze hippische uitgave zal huis aan huis verspreid worden in en om de gemeente Tubbergen.

Een advertentie in deze krant is een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht van vele paardensportliefhebbers te zetten. Uw advertentie zorgt er bovendien voor dat diezelfde liefhebbers deze evenementkrant gratis kunnen lezen. Wij hopen u dan ook als adverteerder te mogen begroeten. Hieronder vindt u een flyer over de diverse mogelijkheden tot adverteren in deze CSI Twente Special 2019. Eventuele opmaakkosten van een advertentie bedragen slechts € 25 (excl. BTW). De deadline tot het aanleveren van een advertentie of bestanden voor een advertentie is vastgesteld op vrijdag 31 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer