Prima afsluiting van HCTwente MB1 in Super-B

De laatste competitiewedstrijd van HC Twente was voor ‘des keizers baard’, er stond niets meer op het spel. Laren was kampioen en de tweede plek – die recht geeft op deelname aan het NK – was door de meiden van HC Twente niet meer haalbaar. Dat was aan de wedstrijd niet te merken. Het publiek werd tophockey voorgeschoteld van hoog niveau. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd. HC Twente had meer druk op de goal van Laren, maar Laren was juist effectiever in de afronding. Laren pakte twee keer een voorsprong, die door HC Twente in korte tijd dan weer werd recht getrokken.

De ruststand was daarmee bereikt: 2-2. Na rust nam de druk van HC Twente verder toe, maar Laren liep uit naar 4-2. De aansluitingstreffer gaf HC Twente nog wel even hoop, maar Laren eindigde de wedstrijd sterk en zette de 5-3 en 6-3 op de borden. HC TWente streed tot de voorlaatste wedstrijd voor deelname aan het NK en eindigt na een uniek en fantastisch seizoen in de middenmoot van de Super-B klasse.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer