René Kolmschot en Peter Reekers langer bij Heracles Almelo

Assistent-trainers René Kolmschot (r.) en Peter Reekers (midden) blijven langer bij Heracles Almelo. Kolmschot (50) heeft zijn contract met drie seizoenen verlengd, Reekers (37) heeft voor twee seizoenen bijgetekend. Kolmschot is al sinds 1986 Heraclied. Eerst als speler, daarna als lid van de technische staf. De huidig assistent-trainer is tevreden met zijn contractverlenging. “Ik maak al lang onderdeel uit van deze club en ben blij dat ik nog drie jaar blijf”, vertelt Kolmschot. “Uit deze overeenkomst spreekt het vertrouwen dat de club in mij heeft.”

Reekers speelde twee periodes in het shirt van Heracles Almelo en maakt sinds 2014 als assistent-trainer deel uit van de technische staf. Hij vertelt: “Ik heb het hier erg naar mijn zin. Daarom ben ik blij dat ik voor twee jaar heb bijgetekend. Mijn doel is om me als trainer verder te ontwikkelen. De club denkt daarin graag met mij mee.”

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer