Ruime thuisnederlaag Langeveen

Zondag stond voor Langeveen de laatste thuiswedstrijd van seizoen 2018-2019 op het programma. De Langeveners traden aan tegen FC Berghuizen dat de laatste weken op dreef is en het net veelvuldig wist te vinden. Berghuizen liet Langeveen in de eerste 10 minuten nog wat ruimte maar mocht vervolgens aanleggen voor een vrije trap op de rand van de zestien. De aanvoerder van Berghuizen liet deze kans niet onbenut en schoot de bal hard onder in de linkerhoek. Tijdens de rest van de eerste helft gebeurde er vrij weinig, maar vlak voor rust kreeg Langeveen nog een domper te verwerken. Na miscommunicatie in de verdediging kon Berghuizen simpel combineren om vervolgens de 0-2 te maken.

Met goede moed betraden de Langeveners het veld in de 2e helft, maar nog geen twee minuten later was het 0-3. In de 50e minuut deed Langeveen wat terug. Na een afgeslagen bal in de zestien, schoot Wessel Waaijer de bal hard met links in het doel. De 1-3 werd vervolgens al gauw 1-4 en daarmee was de wedstrijd beslist. De wedstrijd ging in rustig tempo door. Keeper Thijs Avéres mocht zijn derde assist van het seizoen aantekenen na een lange bal op Simon Schröder. Simon tikte met een slimme actie de bal onder de keeper door en tekende vervolgens voor de 2-4.

Een domper was even later de vervelende enkelblessure voor diezelfde Simon, waarna het uitgewisselde Langeveen met 10 man verder moest. Het enige noemenswaardige wat nog volgde was de eigen goal van Gert-Jan Gijsbers die na een strakke voorzet de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman werkte. Eindstand 2-5.Voor Langeveen staat er nog één wedstrijd op het programma. In plaats van zondag gaat Langeveen donderdag 23 mei op bezoek bij de buren in Manderveen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer