Sefa Yildirim nieuwe speler SVZW; Simon Baysoy komt toch niet naar Wierden

Centrale verdediger Sefa Yildirim (22) komt met ingang van het nieuwe seizoen over van CSV Apeldoorn naar SVZW. Daarvoor zat hij bij de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles.

Simon Baysoy gaat komend seizoen toch niet spelen voor SVZW. De 26-jarige verdediger heeft besloten te stoppen met voetballen. Baysoy is bezig aan zijn vierde seizoen bij Excelsior’31, waarmee hij zaterdag kampioen van de hoofdklasse werd. Baysoy was dit seizoen basisspeler, maar beide partijen konden het niet eens worden over een nieuwe verbintenis. De verdediger besloot vervolgens om naar SVZW te verkassen, maar komt nu terug op die beslissing. SVZW speelde dit seizoen ook in de hoofdklasse, maar degradeerde.

Foto Yildirim: CSV Apeldoorn.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer