Team Eurosped brengt met Ester de Vries nog meer ervaring in selectie

Team Eurosped heeft opnieuw een routinier aan haar selectie toegevoegd. Passer/loper Ester de Vries zal het komende seizoen het Vroomshoopse team komen versterken. De Vries komt over van Regio Zwolle Vollleybal en heeft daarvoor o.a. in Zweden, Zwitserland en Amerika gespeeld. Met de komst van de 27e jarige Limburgse heeft Team Eurosped haar selectie bijna compleet.

Ondanks haar ervaring is Ester onder de indruk van de professionele houding van het team en de staf. “Ik ken Jan Berendsen (trainer/coach) al erg lang en ik ben altijd al onder de indruk geweest van zijn professionele aanpak en oog voor detail. Hij krijgt het ieder jaar voor elkaar om zijn team beter te maken.” Ze heeft dan ook erg veel zin om in Vroomshoop te beginnen. ”Ik ben altijd zeer gemotiveerd om beter te worden en ik kijk er daarom ook erg naar uit om me hier verder te ontwikkelen, zowel in het veld als buiten het veld. Daarbij bouwt men hier aan een team dat vol zit met talent en ambitie. Ik ben daarom ook super enthousiast om me daarbij aan te sluiten!”

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer