Tukkers VR1 ongeslagen kampioen in 2e klasse

Vorig seizoen werd de Tukkers VR1 op Moederdag kampioen in de derde klasse. Afgelopen zondag werd de Tukkers VR1 wederom kampioen, nu in de tweede klasse. De vrouwen en hun staf zetten hiermee de kroon op een waanzinnig seizoen, waarbij nog een bekerfinale in het verschiet ligt. Na dit seizoen wordt de opwachting gemaakt in de landelijke eerste klasse.

Het team heeft een droomseizoen achter de rug en wist ongeslagen kampioen te worden. In de 19 wedstrijden die nodig waren om het kampioenschap binnen te halen, werd slechts twee keer gelijkgespeeld, de rest van de wedstrijden werd allemaal gewonnen, hier en daar zelfs met dubbele cijfers. De grootste uitslag viel op 7 april, thuis tegen Varsseveld VR1 werd het maar liefst 11-0.

De dames van De Tukkers speelden hun laatste wedstrijd tegen de nummer twee op de ranglijst, OSC VR1. Spannend is deze wedstrijd nooit geweest, de stand na 90 minuten was 9-3 in het voordeel van de Albergse vrouwen. Dit seizoen scoorde het team samen meer dan 100 doelpunten en werd de verdediging maar 17 keer gepasseerd. Naast de reguliere competitie speelt De Tukkers VR1 ook mee in de bekercompetitie en de TukkkerCup. In beide competities staat het team ondertussen in de finale. De bekerfinale wordt dit jaar op 7 juni gespeeld. Om 19.00u wordt er afgetrapt op het terrein van tegenstander FC Berghuizen.

Foto: Fotostudio Frank Visschedijk.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer