Tweede editie Eindfeest MVV’29 groot succes

Ondanks dat het 1e elftal niet wist te winnen (3-3) was het Eindfeest van MVV’29 een groot succes. Voor jong en oud was het een prachtige dag onder zonnige omstandigheden. Op het kleine kunstgrasveldje waren diverse spellen te spelen voor de jeugd en DJ Ties oude Geerdink bracht de sfeer er goed in. Daarnaast kwam volkszanger Frank van Etten optreden.

Het eerste elftal bleef zondagmiddag voor de vierde keer op rij ongeslagen. Tegen WSV uit Apeldoorn werd met 3-3 gelijk gespeeld. Gedurende de wedstrijd werden op het kleine kunstgrasveldje andere wedstrijden uitgevochten tijdens het Sport & Spel. Kinderen vermaakten zich op het springkussen, Giel Groothuis en Lars Grootelaar bleken de beste bij het ‘Otto schieten’ en zij wisten beide twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Schalke ’04 te winnen. Daarnaast was er een snelheidsmeter aanwezig om te meten hoe hard je kon schieten.

Na afloop van de wedstrijd van MVV’29 1 werden alle leden van MVV’29 uitgenodigd om een gezamenlijke foto op het grote kunstgrasveld te maken. De foto werd met een drone door Tom Reinerink. Toen de foto gemaakt was, was het tijd voor de komst van volkszanger Frank van Etten. Hij wist de sfeer er goed in te krijgen met onder meer zijn bekende meezinger ‘Huisje op wielen’. Na het optreden van Van Etten, besloot gelegenheidszanger en tevens 4e elftalspeler Sjoerd oude Geerdink enkele meezingers van wijlen Koos Alberts ten gehore te brengen. De gehele dag was de muzikale omlijsting in handen van DJ Ties oude Geerdink.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer