Verdienstelijke gelijkspel voor STEVO bij kampioen Longa’30

STEVO speelde zondagmiddag in Lichtenvoorde verdienstelijk 1-1 gelijk tegen de kampioen Longa ’30. Onder zomerse omstandigheden maakten beide ploegen, voor zover dit mogelijk was met dit warme weer, er een aantrekkelijk duel van en was het Longa in de eerste helft met de meeste kansen. Gescoord werd er evenwel niet tot aan de rust. STEVO wist nog niet heel veel te creëren tot dan.

In de tweede helft kwam STEVO wel tot goede mogelijkheden, maar Longa kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van de bezoekers uit Geesteren. STEVO voelde zich niet verslagen en Roy Kreuwel hield alles tegen wat op zijn doel kwam. Voorin kwamen er bij STEVO meer en meer kansen. Mike Nijkamp was weer goed op dreef en uit één van zijn voorzetten schoot Niels Wigger de 1-1 in de touwen.

Hierna had de ploeg van trainer Geert Veldhuis (foto) nog genoeg kansen op meer, maar ook Longa kwam af en toe nog gevaarlijk door. Het bleef tenslotte bij het 1-1 gelijkspel wat voor STEVO een prima resultaat is tegen de koploper. Rick Nijkamp en Mick Veldhuis maakten hun debuut bij STEVO.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer