35-plussers strijden om Makato Cup bij CVV Achilles

Komende vrijdag vindt bij CVV Achilles de tweede editie van het Makato-toernooi plaats. Vijftien teams, bestaande uit voetballers vanaf 35 jaar, gaan deze avond de strijd aan om de felbegeerde Makato Cup. Vorig seizoen ging de titel nog naar FC ’t Centrum, maar die ploeg heeft zich voor dit jaar afgemeld. Daardoor krijgt het toernooi sowieso een nieuwe winnaar. Teams die daarop kans maken zijn CVV Achilles 1 en 2, CVV Sparta 1, Sportlust Glanerbrug, ATC’65, Boys 10, PEZV, EMOS, LSV, Avanti Wilskracht 3, Vosta, Sportclub Enschede, Victoria’28, Eilermark en FC De Grens.
Het toernooi op het sportpark aan de Horstlindelaan is bedoeld als afsluiting van het 35plus-seizoen, waarvan bekend is dat de beroemde ‘derde helft’ een belangrijk onderdeel is. In het kader daarvan wordt het toernooi afgesloten met een liveoptreden van zanger Maikel ten Voorde. Tijdens het toernooi zorgt dweilorkest Oosterbloaskapel voor de nodige sfeer. Het evenement begint om 19.00 uur. Vanaf 21.30 uur volgt de prijsuitreiking, gevolgd door de befaamde derde helft.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer