ATC’65 35 plus wint Makato Cup bij CVV Achilles

Het 35 plus-team van ATC’65 uit Hengelo heeft vrijdagavond het Makato-toernooi gewonnen. Het voetbaltoernooi voor 35-plussers bij CVV Achilles werd voor het tweede jaar op rij georganiseerd. Vijftien teams gingen met elkaar de strijd aan. De poulewinnaars plaatsten zich voor een bijzondere finale. Op de bierfiets werd de winnaar bepaald. ATC’65 zette de beste tijd neer en ontving uit handen van Achilles-voorzitter Han Deuzeman de wisselbeker.

 “Dat senioren belangrijk zijn voor een voetbalclub, is vrijdagavond wel weer gebleken”, zegt Deuzeman. ”Het aantal 35 plus-teams op het toernooi is met vijftig procent gestegen en dat is een prachtige ontwikkeling. Dit past ook precies bij de ontwikkeling van Achilles, waar het aantal seniorenteams voor komend seizoen verdubbeld is. Het 35 plus-voetbal is een belangrijke factor geworden binnen het voetbal. Het is mooi om te zien dat veel leden de club trouw blijven als prestatievoetbal geen prioriteit meer heeft. Die clubbinding maakt Achilles niet alleen tot één grote familie, maar ook tot een gezonde en bruisende vereniging.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer