EHV heren worden vierde na zevende zege op rij

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D met 4-3 gewonnen bij de al gedegradeerde Groninger Studs. Deze zwaar bevochten zege betekende de zevende op rij en die imposante eindsprint leidde niet alleen tot de vierde plaats, maar ook tot het periodekampioenschap van na de winterstop. Geen ander team haalde uit de laatste elf wedstrijden zoveel punten (25).

Bovendien toonde EHV opnieuw de nodige veerkracht: vijftien minuten voor het einde stond de thuisploeg nog met 3-1 voor. Verliezen van een degradant was, na de bekerblooper tegen tweedeklasser Alphen, evenwel geen optie en zo kwam er een 3-4 eindstand op het formulier. En waar topscorer Stijn Adolfsen, goed voor een Messi-moyenne van ruim één uit één, een keer het net niet wist te vinden waren het Wouter Nederhand en Luuk Timmerman die allebei twee keer scoorden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer