FC Twente wint met 0-3 van Tubbergse selectie; Heracles wint met 0-6 van Almelose selectie

FC Twente is de oefenwedstrijden campagne matig begonnen. In Fleringen werd een Tubbergse formatie na een 0-2 stand bij rust met 0-3 verslagen. Na ruim een half uur spelen opende Espinosa de score na aangeven van Tom Boere. Drie minuten na deze openingstreffer verdubbelde Ryan Trotman de stand. Dit keer was Javier Espinosa de aangever. De Tubbergse formatie stelde via Sjoerd Visschedijk daar slechts twee mogelijkheden tegenover.

In de tweede helft waren er nog mogelijkheden voor de jeugdige spelers Jesse Bosch en Mats Wieffer, kopbal op de paal, van FC Twente. Verder speelde FC Twente een matige wedstrijd. Tien minuten voor tijd bepaalde Ramiz Zerrouki de eindstand op 0-3 (foto).

Heracles Almelo opende traditioneel tegen een Almelose selectie. Op de velden van AVC Heracles werd het na 0-3 stand bij rust 0-6 voor de selectie van trainer Frank Wormuth. De doelpuntenmakers waren: Joey Konings (27ste en 45ste minuut), Mo Osman (42ste minuut), Jesper Drost (52ste minuut), Kristoffer Peterson (63ste minuut) en Sylvester van der Water (81ste minuut).

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer