HCR Prinsen in de kruisfinale tegen Team Eekhoorn

In Berlicum hebben de driebanden spelers van het Haarlose HCR Prinsen probleemloos de kruisfinale bereikt in de strijd om de KNBB beker. Zowel tegen Man op Maat/’t Caves, als tegen L&B Ledermode en zaterdag tegen Burgmans Biljarts bleef de ploeg van captain Dinand Prinsen ongeslagen.

De meeste moeite had de ploeg nog met Burgmans Biljarts. Alleen de Hengeloër Jelle Pijl, tegen Bart Ceulemans, wist zijn drie setjes te winnen. In de openingswedstrijd op donderdag had hij ook al Wil Jansen van Man op Maat/’t Caves het nakijken gegeven met 15-11, 15-4 en 15-2.

Zondag speelt HCR Prinsen om 12:00 de halve finale tegen het altijd lastige Team Eekhoorn. De andere halve finale gaat tussen STZ Zundert en L&B Ledermode. Beide ploegen stonden ook al in de strijd om de landstitel tegenover elkaar. Toen trok L&B Ledermode aan het langste eind. De finale staat voor 14:30 uur en 15:30 uur gepland.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer