Het WK bij FC Berghuizen

De Oranjeleeuwinnen spelen in Frankrijk het WK voor vrouwen. Reden voor de Oldenzaalse club FC Berghuizen om een mini WK toernooi te organiseren! Deze vindt plaats op woensdag 19 juni van 15.30 tot 17.30 uur en is gratis toegankelijk voor alle meiden die kennis willen maken met voetbal en natuurlijk ook voor meiden die lid zijn van FC Berghuizen en voor meiden die gewoon een gezellig voetbalmiddag willen met vriendinnen.

Deze middag zal er naast het minitoernooi ook een spel/trainingscircuit zijn. Wat dacht je van punten scoren in het gatendoek of een slalom parcours afleggen, of dribbelkoningin worden? Natuurlijk houden wij rekening met de leeftijd van de deelneemsters. Als er een mail gestuurd wordt naar vrouwen-meidenvoetbal@fcberghuizen.nl voor aanmelding voorzien van geboortejaar delen wij de meiden op leeftijd in en weten we meteen hoeveel meiden er mee komen doen. Er is plaats voor 60 meiden, vol=vol.  Ook voor meer info kunt u een berichtje naar bovenstaand adres sturen. Je mag al meedoen vanaf 5 jaar.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer