Internationaal vrouwen voetbaltoernooi in Gramsbergen

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni is alweer de 24ste editie van het Internationale vrouwen voetbaltoernooi Gramsbergen. De organisatie is verheugd om wederom bekende Nederlanders te mogen verwelkomen op het toernooi, namelijk ex profscheidsrechter Roelof Luinge en niemand minder dan zanger Tim Douwsma.

Tim Douwsma, bekend geworden in de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar van SBS6 deed naast zijn zangcarrière ook talloze andere dingen zoals het presenteren van tv-programma Karaoke Kids, deelname aan Sterren dansen op het ijs en was hij te zien in reality programma Expeditie Robinson. Tijdens het toernooi  in Gramsbergen zal Tim de prijsuitreiking gaan doen op zaterdagmiddag 22 juni aansluitend aan de finale wedstrijden.

De finale wedstrijden zullen dit jaar worden gefloten door ex profscheidsrechter Roelof Luinge. De in Drenthe geboren Luinge is een aantal jaren geleden gestopt als scheidsrechter betaald voetbal. Hij floot in totaal 845 Nederlandse profwedstrijden, 86 keer Europacup en 8 interlands. Het toernooi zit met 41 teams meer dan vol, nog nooit deden er zoveel teams mee. 

Tijdens het funtoernooi op zondag gaan teams de strijd met elkaar aan in verschillende wedstrijd-spellen op de sportvelden, wat vaak verrassende momenten oplevert, vaak tranentrekkers van hilariteit! Ook zeker de moeite waard om te komen kijken dus.

Verdere informatie: https://www.sv-gramsbergen.nl/711/het-toernooi/

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer