Jeugd Z&PC Het Ravijn kampioen van Nederland

De afgelopen weken hebben ze bij Het Ravijn twee kampioenschappen van Nederland kunnen vieren. Als eerste werd het waterpoloteam onder 11 jaar op zondag 19 mei in Hilversum kampioen van Nederland en afgelopen weekend mocht het jongensteam onder 17 jaar dat heugelijke feit ook vieren. Het onder 11 team onder leiding van Gert-Jan Veerman, Lysander Blankhorst & Anne Veerman won alle wedstrijden in de poule fase en ook in de kruisfinales waren zij ongeslagen. In de finale werd met 5-3 van Aquanovio gewonnen en ging de kampioensbeker mee naar Nijverdal! Teun werd na afloop benoemd tot speler van het toernooi!

Het afgelopen weekend werden de Ravijnjongens onder 17 jaar kampioen van Nederland door in een uit –en thuiswedstrijd Polar Bears te verslaan. De Edese favoriet voor de titel verloor vrijdagavond in het Ravijnbad nipt met 15-14. Zaterdagmiddag in het Edese zwembad De Peppel wist de formatie van Wicher Smit en Jan Mensink pas in de laatste periode de wedstrijd met 17-18 winnend af te sluiten, waardoor het kampioenschap een feit was.

Foto’s: Het Ravijn/Wim Beunk

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer