Kaartverkoop Vroomshoopse Boys tegen Heracles Almelo van start

Zaterdagmiddag 6 juli speelt de Vroomshoopse Boys op De Bosrand de jubileumwedstrijd tegen Heracles Almelo. Een prachtige finale van het 75-jarig jubileum van de Boys. Om 16.30 uur wordt er afgetrapt onder leiding van arbiter Maurice Paarhuis uit Hellendoorn. De wedstrijd wordt voorafgegaan door een aantrekkelijk voorprogramma. Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf nu in heel Twenterand verkrijgbaar.

Heracles Almelo komt met de sterkste opstelling naar De Bosrand, dus met de jongste aanwinsten. De nummer 7 van het vorige eredivisieseizoen wil onder leiding van trainer Frank Wormuth weer optimaal presteren in de nieuwe voetbaljaargang 2019-2020. De selectie van Heracles Almelo gaat binnen afzienbare tijd na een welverdiende vakantie alweer in training. Vroomshoopse Boys staat voor het eerst onder leiding van Jan-Peter Jonkman uit Meppel en bereidt zich vanaf juni ook voor op deze jubileumwedstrijd.

Voorprogramma:

Vanaf 14.30 uur is er op zaterdag 6 juli een aantrekkelijk voorprogramma, met onder meer een promotiewedstrijd walking football van de Old Stars Twenterand met verschillende (oud)Boys-leden in de gelederen tegen de Gold Stars van Heracles. Internationaal scheidsrechter Ad Voortman leidt dat duel en legt daarbij ook de spelregels van het steeds populairder wordende wandelvoetbal uit. Er is muziek en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Voorverkoop:

Wie zaterdag 6 juli niet in de rij wil staan en verzekerd wil zijn van een kaartje, kan vanaf woensdag 19 juni op vier plekken in de gemeente terecht: bij Bruna Vroomshoop, The Read Shop in Den Ham, Drogisterij Berghuis in Westerhaar-Vriezenveensewijk en O&O Sports en lifestyle in Vriezenveen. Boys-leden kunnen de kaartjes ook in de kantine op De Bosrand kopen. Kaartjes kosten 4 euro voor jeugd tot en met 18 jaar en 8 euro voor volwassenen. Het advies is om zoveel mogelijk met de fiets te komen, want de parkeerruimte op De Bosrand is beperkt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer